Ga naar de inhoud

Over mij

Mijn naam is Thea de Lange

Al meer dan 40 jaar woonachtig in Pernis. Een beetje creatief was ik altijd al, ik genoot er bijvoorbeeld mateloos van om de verjaardagstraktaties voor mijn zoons te maken.

Destijds in de ouderraad van de basisschool was er jaarlijks een ‘schoolmarkt’ waar ik me, samen met een andere moeder, inzette d.m.v. het maken van kaarten en deze in een kraampje te verkopen, dit liep als een trein!

 

Dus startten wij daaropvolgend in de bovenzaal van het Rehoboth een leuk creaclubje op genaamd Creaboth. Dit hebben we meer dan 10 jaar gedaan; iedere woensdagmorgen onder het genot van een kopje koffie met een (wisselend) aantal Pernisse vrouwen gezellig kaarten maken en … ook niet geheel onbelangrijk: de toestand in de wereld en van onszelf te bespreken *ahum*.  Het was altijd echt een supergezellige ochtend. Een nieuwe baan voor mij met andere werktijden en de verhuizing van mijn partner zou het einde van de club zijn, ware het niet dat de overgebleven dames het ook zonder ons gezellig bleken te kunnen maken, ik geloof zelfs nog tot op heden!

Afijn .. bloed kruipt waar het niet gaan kan en met modernere technieken ben ik thuis toch weer begonnen. Het verzinnen van een kaart, traktatie, caketopper, geldmapje, envelop, wijnetiket of wat dan ook alleen al vind ik leuk en als dan de uitvoering ook nog lukt is dat helemaal geweldig. Het allerleukste is om een creatie te personaliseren. Maar je kunt nog zoveel familie, vrienden en kennissen hebben, je kunt hen niet eeuwig kaarten blijven sturen, dus besloot ik mijn kaarten te verkopen, gewoon een beetje in het dorp voor een schappelijke prijs. Zo leuk om voor een jongen die gek is op bv Ninja Lego een Ninja-legokaart-met eigen naam te maken, of voor meisjes prinsessenkaarten of wat dan ook, alles naar de interesse van de ontvanger! 

Op deze site vind je wat ik allemaal eerder maakte. Als je een gepersonaliseerde wenskaart, cadeaudoosje, bonbondoosje, wijnetiket of wat dan ook van papier zou willen bestellen vind je mijn gegevens bij het tabje ‘contact’. 

 

– Thea